Рибена супа с ориз

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Рибена супа с ориз
 
Необходими продукти:
150 г риба
1/8 глава лук
1/4 морков
300 мл вода
1 ч. л. ориз (грис)
1/2 картоф
1/4 керевиз
1 ч. л. краве масло
1/2 ч. л. сол
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се почиства, измива се и се нарязва на парчета. Добавят се нарязаните наситно лук и
морков и се вари 25–30 минути.
2
Готовата риба се изважда от бульона и той се
прецежда. В кипящия бульон се изсипват из-
чистеният ориз, нарязаният на кубчета картоф,
керевизът и се оставят да се сварят.
3
След това се добавя рибата и се досварява. Посолява се и се слага маслото. Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязания магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

05.05.2016
Много вкусна супичка!
2.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2016
Лесна, бърза и много вкусна! Браво! ;)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.01.2016
Хубава супа! Аз я приготвих по-гъста и също се получи добре.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта