Ризото с аспержи и брасеола

Дата: 04.11.2015
Източник: Христина
ТИТЛА: Чирак
Ризото с аспержи и брасеола
 
Необходими продукти:
300 г ориз
400 г аспержи
100 г краве масло
100 г брасеола
1 малка глава лук
бульон
1 чаша бяло вино
зехтин
100 г сирене „Пармезан“
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Измиваме аспержите и ги нарязваме на малки парченца.
2
Нарязваме лука и го запържваме до златисто.
3
Добавяме нарязаните аспержи, наливаме виното и оставяме да къкри за няколко минути.
4
След това слагаме бульона, заедно с ориза и готвим около 15-16 минути.
5
Изключваме котлона и слагаме маслото, нарязаната на парчета брасеола и най-накрая настъргания пармезан.




Съвет:
Ястието се сервира топло.

Бон Апети!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


266 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта