Ризото с пилешки дробчета

Дата: 19.04.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Ризото с пилешки дробчета
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. ориз
1 л бульон (или вода)
300 г грах
300 г гъби
600 г пилешки дробчета
2 средно големи глави червен лук
3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
1 щипка бял пипер
1 щипка сол
5 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Сварете дробчетата за 3-4 минути във вряща вода и след това ги нарежете надребно.
2
Нарежете лука и го запържете в малко олио, добавете скълцания чесън и ги задушете за 1-2 минути.
3
Добавете ориза и бульона. Овкусете със сол и пипер.
4
Оставете да заври и добавете зеления грах, дробчетата и нарязаните гъби.
5
Оставете да ври около 20-25 минути и когато бульонът е изврял, добавете магданоза.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


145 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта