Ризото със сьомга и черен хайвер

Източник: Бон Апети
Дата: 10.03.2010
Ризото със сьомга и черен хайвер
 
Необходими продукти:
150 г ориз
80 мл сметана
50 г пушена сьомга
2 ч. л. черен хайвер
4–5 стръка копър
1 кубче рибен бульон
1 глава лук
2 скилидки чесън
50 мл олио
сол и бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Разтваря се рибният бульон в 500 мл вода и се кипва.
2
В олиото се запържват лукът, чесънът и след това оризът, като се налива от бульона до полуготовност на ориза.
3
Прибавят се сметаната, нарязаната надребно пушена сьомга, черният хайвер, овкусява се с бял пипер и сол и се поръсва с нарязания копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


166 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: