Ризото със сьомга и черен хайвер

Дата: 10.03.2010
Източник: Бон Апети
Ризото със сьомга и черен хайвер
 
Необходими продукти:
150 г ориз
50 мл олио
2 скилидки чесън
1 глава лук
1 кубче рибен бульон
4–5 стръка копър
2 ч. л. черен хайвер
50 г пушена сьомга
80 мл сметана
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Разтваря се рибният бульон в 500 мл вода и се кипва.
2
В олиото се запържват лукът, чесънът и след това оризът, като се налива от бульона до полуготовност на ориза.
3
Прибавят се сметаната, нарязаната надребно пушена сьомга, черният хайвер, овкусява се с бял пипер и сол и се поръсва с нарязания копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта