Родопски шашлик

Дата: 25.09.2001
Източник: Бон Апети
Родопски шашлик
 
Необходими продукти:
1 кг обезкостен свински врат
2 глави лук
1 чушка
5 с. л. соев сос
1 ч. л. чубрица
3 с. л. червено вино
1 ч. л. червен пипер
2 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Родопски шашликМесото се нарязва на еднакви по големина кубчета. Продуктите за марината се размесват и месото се маринова за 1 час.
2
Родопски шашлик 2Лукът и чушката се нарязват на едри парчета. Маринованите парчета месо се нанизват на дървени шишчета, като се редуват с лук и чушка. Шишчетата се изпичат върху намазана с мазнина скара.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта