Романтична гондола

Дата: 21.02.2004
Източник: Бон Апети
Романтична гондола
 
Необходими продукти:
3-4 печурки
3-4 щипки майорана
5-6 с. л. сметана
250 г масло за намазване
1 домат за гарниране
2 кисели краставички
100 г топено сирене
100 г кашкавал
100 г шунка
3-4 розички броколи
1/4 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Романтична гондолаГлинените съдове се намазват с разтопено масло.
2
Романтична гондола 2Дъното им се покрива с нарязаните броколи, върху тях се подреждат гъбите, нарязаните на лентички кисели краставички и шунка, топеното сирене, кашкавалът и по 2-3 с. л. сметана.
3
Романтична гондола 3Ястието се пече при температура 200 градуса до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


118 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта