Ростбиф с кехлибар от уиски

Дата: 16.06.2010
Източник: Бон Апети
Ростбиф с кехлибар от уиски
 
Необходими продукти:
240 г телешко контрафиле
10 г захар
2 г сол
2 г бял пипер
60 мл уиски
15 г желатин
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се овкусява със солта и пипера, поръсва се със захарта и се пече 10–15 минути във фурна на 180 градуса.
2
Уискито се смесва с желатина и се оставя да набъбне, след това се накълцва наситно с нож.
3
Кехлибарът от уиски се поставя в лъжица и се гарнира с нарязаното на тънки шайби и оформено като роза контрафиле.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


340 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта