Роза от ряпа

Дата: 17.03.2010
Източник: Бон Апети
Роза от ряпа
 
Необходими продукти:
1 ряпа  

Начин на приготвяне:
1
Роза от ряпаРяпата се бели, за да се отстранят всички тъмни петна и неравности.
2
Роза от ряпа 2Започва оформянето на листата, които ще са на четири реда.
3
Роза от ряпа 3Отвън навътре се изрязват 5 листа под наклон.
4
Роза от ряпа 4После се прави втори слой листа, но преди това се маха този ръб. Изрязва се от средата на едното листо до средата на другото.
5
Роза от ряпа 5Като се среже ръбът, се подрязва, за да се отдели листото, след което отново се отделя получилият се ръб. Листата отново се оформят шахматно – от средата на едното листо до средата на другото.
6
Роза от ряпа 6Можем да оставим и така, но за по хубав вид с ножичка се оформят листенцата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта