Рула от пъстърва

Дата: 29.04.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пъстърви
сол и черен пипер на вкус
1–2 стръка мента
брашно за овалване
1 с. л. краве масло
1 с. л. зехтин
50 мл бяло вино
1 с. л. мед
1 с. л. сок от лимон
1 с. л. соев сос
за гарнитура:
400 г грах
2 с. л. краве масло
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рула от пъстърваРибата се филетира и кожата се отстранява.
2
Рула от пъстърва 2С костите, главите и опашките се приготвя бульон.
3
Рула от пъстърва 3Рибните филета се почистват от костиците.
4
Рула от пъстърва 4Овкусяват се със сол и черен пипер и върху всяко се поставят по две листенца мента.
5
Рула от пъстърва 5Завиват се на рула и се захващат с клечки за зъби.
6
Рула от пъстърва 6Овалват се в брашно, запържват се в маслото и зехтина и се изваждат.
7
Рула от пъстърва 7В същия съд се налива виното и щом алкохолът се изпари, през цедка се добавя един черпак от бульона. Останалият бульон се замразява.
8
Рула от пъстърва 8Сипват се медът, лимоновият сок и соевият сос и се оставя на умерен огън, докато се сгъсти.
9
Рула от пъстърва 9Грахът се задушава за 5 минути с маслото и около 100 мл вода под капак и се овкусява със сол и черен пипер.

10
Рула от пъстърва 10Рибата се сервира със соса и гарнитурата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


267 ДУШИ ОНЛАЙН
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта