Руладин "Юбилеен"

Дата: 20.10.2007
Източник: Бон Апети
Руладин
 
Необходими продукти:
1 бр. свинско бонфиле
125 г масло
100 г кашкавал
100 г бекон
1 кренвирш
100 мл водка
2-3 с. л. соев сос
сокът от 1/2 лимон
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Руладин Беконът се нарязва на малки ивички, кренвиршът – на лентички.
2
Руладин Кашкавалът се настъргва на едро ренде.
3
Руладин Свинското бонфиле се разрязва, разтваря се и се начуква, като се изтънява максимално.
4
Руладин Разрязва се на две еднакви по големина части и се поръсва със сол и черен пипер от двете страни.
5
Руладин Месото се намазва с разтопеното масло и се покрива с ивици бекон и кренвирш.
6
Руладин Отгоре се разпределя настърганият кашкавал.
7
Руладин Оформят се рула и се забождат с шишове за печене, за да не се разтварят.
8
Руладин Рулата се намазват с масло и от външната страна, поставят се в тава и се заливат с лимоновия сок.
9
Руладин В тавата се наливат водката, соевият сос и малко вода.
10
Руладин Тавата се завива с фолио и руладините се пекат около 1 час в предварително загрята до температура 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


112 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта