Руло от кайма с бекон и топено сирене

Дата: 31.03.2015
Източник: Ani Yordanova
ТИТЛА: Чирак
Руло от кайма с бекон и топено сирене
 
Необходими продукти:
500 г кайма
200 г бекон (на ленти)
топено сирене
подправка за барбекю
барбекю сос
сол
сушен лук
 

Начин на приготвяне:
1
Каймата се омесва със солта и подправката за барбекю и се оставя настрана.
2
Лентите бекон се нареждат една до друга върху бамбукова рогозка и върху тях се разстила каймата като в единия край се оставят 3-4 см, за да може да се завие. В другия край се нарежда топеното сирене и се навива на руло.
3
Поставя се в тавичка и се покрива с фолио. Пече се около 30 минути в загрята на 200 градуса фурна. След това фолиото се отстранява, рулото се намазва със соса за барбекю и се връща във фурната за още 15 минути. Когато рулото е готово, го изваждаме от фурната, отново го намазваме със соса и го поръсваме със сушения лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта