Руло от риба

Дата: 26.10.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г филе нетлъста риба
2-3 с. л. зехтин
100 мл прясно мляко
1 филия бял хляб
3-4 стръка магданоз
1 сурово яйце
1 сварено яйце
1 морков
1 глава лук
1 резен целина (20 г)
20 г краве масло
галета за овалване
 

Начин на приготвяне:
1
Руло от рибаФилията хляб се накисва в прясното мляко, след това се изцежда и се смила в блендер заедно с лука и рибата.
2
Руло от риба 2Жълтъкът на яйцето се отделя и се прибавя към рибната кайма.
3
Руло от риба 3Добавят се нарязаните наситно магданоз и сварено яйце и се омесва добре.
4
Руло от риба 4Морковът и целината се нарязват на малки кубчета и се задушават в зехтин и малко вода, докато омекнат.
5
Руло от риба 5Рибната кайма се смесва със задушените зеленчуци.
6
Руло от риба 6Оформят се рула, слагат се в намазнена тава и се намазват с разбития белтък.
7
Руло от риба 7Рулата се поръсват с галета, отгоре се намазват с малко масло и се пекат в предварително загрята до температура 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


260 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта