Руло от риба

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Руло от риба
 
Необходими продукти:
300 г филе от риба
1 филия бял хляб
1 к. ч. прясно мляко
1 глава лук
2 яйца
1 с. л. олио
1 морков
1 резен целина
20 г краве масло
1 ч. л. галета
3–4 стръка магданоз
сол на вкус
копър за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Към смляната риба се добавят накиснатият в прясно мляко и изстискан хляб, настърганият лук, жълтъкът на едното яйце, магданозът и солта.
2
Сместа се омесва добре и се прибавят нарязаните на кубчета и задушени в олио морков и целина, както и другото яйце – твърдо сварено и нарязано надребно.
3
Сместа се оформя на руло, поставя се в подходяща тавичка, намазва се с разбития белтък и се поръсва с галета. Отгоре се подреждат парченца масло. Пече с във фурна на 200 градуса. При сервирането се украсява с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


187 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта