Руло по италиански

Дата: 04.03.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг кайма
3 яйца
печени червени чушки за гарниране
пармезан за поръсване
бял пипер и сол на вкус
2 ч. л. риган
4-5 с. л. зехтин
3-4 скилидки чесън
1 глава лук
1 яйце
20 листа босилек
 

Начин на приготвяне:
1
Руло по италианскиЯйцата се сваряват, охлаждат се и се обелват.
2
Руло по италиански 2Лукът се нарязва наситно и се запържва в зехтина. След няколко минути се прибавя нарязаният наситно чесън.
3
Руло по италиански 3Каймата се овкусява с риган, сол и бял пипер. Чупи се яйцето, прибавят се запържените лук и чесън и се омесва.
4
Руло по италиански 4Разстила се върху навлажнена кухненска кърпа във формата на правоъгълник с дебелина 2-3 см.
5
Руло по италиански 5Върху каймата се подреждат два реда листа от босилек и върху единия се слагат трите цели яйца.
6
Руло по италиански 6Каймата се навива на руло с помощта на кърпата и краищата се притискат леко, така че да се "запечатат".
7
Руло по италиански 7Рулото се прехвърля в тава за печене, полива се с малко зехтин и се поръсва с настърган пармезан.
8
Руло по италиански 8Пече се 45 минути в предварително загрята фурна при температура 180 градуса. Рулото се сервира нарязано на филийки и гарнирано с ивици печена чушка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта