Антипасто кебап
Лора и Стоян
50. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2022 Супер вкусно!
|
49. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2020 Супер стана, но внимавайте с водата. В зависимост от каймата може и въобще да не ви трябва вода. При мен каймата беше водниста трябваше да излея цялата вода, за да се запече.
|
48. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2020 Чудесно се получи и вкусничко!
|
47. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2020 Стана много вкусно!
|
46. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2019 Прекрасно се получи ( самоче без морков , че не обичаме )
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...