Пълнено пиле с ориз
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2014 чудесна рецепта! препоръчвам само да използвате черни, по-безсолни маслини, аншоата е достатъчно солена.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Добро! Аз лично харесвам рецептата , но когато правя тепанада , винаги слагам пресен кориандер , обожавам аромата му в комбо с аншуата.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...