Руска градинарска супа

Източник: Бон Апети
Дата: 11.03.2010
Руска градинарска супа
 
Необходими продукти:
1 кг кости
200 г картофи
1–2 моркова (100 г)
50 г целина
100 г киселец
50 г консервиран грах
100 г зелен фасул
50 г краве масло
50 г овесени ядки
1/2 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
малко лимонена киселина


Начин на приготвяне:
1
Измитите кости се заливат със студена вода и се варят около час и половина. След това бульонът се прецежда и към него се прибавят морковите и целината, нарязани на тънки ивички. Когато поуврят, се слагат картофите, нарязани на кубчета, и почистеният киселец. Най-накрая се прибавят консервираният грах, зеленият фасул и овесените ядки, които са отделно сварени.
2
Супата се оставя да поври още няколко минути, подправя се със смлян черен пипер, маслото, малко лимонена киселина, сол и се поръсва с наситнения магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


127 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: