Руска градинарска супа

Дата: 11.03.2010
Източник: Бон Апети
Руска градинарска супа
 
Необходими продукти:
1 кг кости
сол и черен пипер на вкус
1/2 връзка магданоз
50 г овесени ядки
50 г краве масло
100 г зелен фасул
50 г консервиран грах
100 г киселец
50 г целина
1–2 моркова (100 г)
200 г картофи
малко лимонена киселина
 

Начин на приготвяне:
1
Измитите кости се заливат със студена вода и се варят около час и половина. След това бульонът се прецежда и към него се прибавят морковите и целината, нарязани на тънки ивички. Когато поуврят, се слагат картофите, нарязани на кубчета, и почистеният киселец. Най-накрая се прибавят консервираният грах, зеленият фасул и овесените ядки, които са отделно сварени.
2
Супата се оставя да поври още няколко минути, подправя се със смлян черен пипер, маслото, малко лимонена киселина, сол и се поръсва с наситнения магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


176 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта