Сач за ценители

Дата: 19.02.2015
Източник: Cveti
ТИТЛА: Експериментатор
Сач за ценители
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо
3-4 гъбки
2 едри картофа
1 голяма глава лук
1 чушка
1 морков
малко олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Измиваме, обелваме и нарязваме на кръгчета картофите. Същото правим и с лука - режем го на кръгчета (и да се развали формата на парченцата, не е проблем). Нарязваме също така и гъбите, чушката и моркова.
2
Измиваме, подсушаваме, овкусяваме (със сол и черен пипер на вкус) и нарязваме месото.
3
Намазняваме дъното и стеничките на сача, след което започваме да подреждаме зеленчуците вътре. Най-отдолу нареждаме картофените и лучени кръгчета. Следват ги овкусеното месо заедно с останалите зеленчуци, като последни поставяме гъбите.
4
Поставяме сача в студена фурна и след това печем около 30 минути на 200 градуса или докато всички продукти са готови.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта