Сафрид по испански

Дата: 09.08.2001
Източник: Бон Апети
Сафрид по испански
 
Необходими продукти:
20 бр. сафрид
черен пипер и сол на вкус
1 дафинов лист
4 стръка копър
1/2 к. ч. оцет
2 к. ч. олио
2 моркова
4 стръка зелен лук
1 глава чесън
брашно за паниране
 

Начин на приготвяне:
1
Сафрид по испанскиРибата се почиства, посолява се и се овалва в брашно. Запържва се леко в олиото, изважда се и се оставя настрана.
2
Сафрид по испански 2Лукът се нарязва на колелца, морковът - на лентички. Скилидките чесън се почистват. Запържват се в мазнината от рибата, след 3 минути се наливат оцетът и 1 кафена чашка олио. Прибавят се подправките.
3
Сафрид по испански 3Върху сместа се подреждат рибките и се задушават 10 минути. Сервира се, като рибките се подреждат в голяма чиния и върху тях се сипва от соса. По средата може да се постави гарнитура от спагети. За гарнитурата: Сваряват се тънки спагети. В малко олио се запържва чушка, нарязана на ленти, посолява се и се смесва със спагетите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


194 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта