Сафрид по испански

Източник: Бон Апети
Дата: 09.08.2001
Сафрид по испански
 
Необходими продукти:
20 бр. сафрид
1 глава чесън
4 стръка зелен лук
2 моркова
2 к. ч. олио
1/2 к. ч. оцет
4 стръка копър
1 дафинов лист
черен пипер и сол на вкус
брашно за паниране


Начин на приготвяне:
1
Сафрид по испански
Рибата се почиства, посолява се и се овалва в брашно. Запържва се леко в олиото, изважда се и се оставя настрана.
2
Сафрид по испански 2
Лукът се нарязва на колелца, морковът - на лентички. Скилидките чесън се почистват. Запържват се в мазнината от рибата, след 3 минути се наливат оцетът и 1 кафена чашка олио. Прибавят се подправките.
3
Сафрид по испански 3
Върху сместа се подреждат рибките и се задушават 10 минути. Сервира се, като рибките се подреждат в голяма чиния и върху тях се сипва от соса. По средата може да се постави гарнитура от спагети. За гарнитурата: Сваряват се тънки спагети. В малко олио се запържва чушка, нарязана на ленти, посолява се и се смесва със спагетите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


275 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: