“Енсалада де ноче буена"

Дата: 15.12.2011
Източник: Бон Апети
“Енсалада де ноче буена\
 
Необходими продукти:
1/2 салата “Айсберг”
2 глави червено цвекло
2 ябълки
2 портокала
2 банана
1 ч. ч. нарязан на кубчета ананас
1/2 ч. ч. фъстъци
оцет за сваряване
за дресинга:
1/4 ч. ч. зехтин
3 с. л. сок от портокал
2 с. л. кисело мляко
1 с. л. пресен кориандър
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
“Енсалада де ноче буена\
Цвеклото се сварява с малко оцет и се нарязва на жулиен.


2
“Енсалада де ноче буена\
Портокалите се филетират, като отделения сок се запазва.


3
“Енсалада де ноче буена\
Ябълките се обелват и се нарязват на полумесеци. Бананът се нарязва на шайби.


4
“Енсалада де ноче буена\
Зехтинът се смесва с портокаловия сок, киселото мляко, солта и наситнения кориандър.


5
“Енсалада де ноче буена\
На дъното на купа за сервиране се слага накъсан айсберг, след това цвеклото и върху него плодовете.


6
“Енсалада де ноче буена\
Отгоре се сипват фъстъците и се залива с дресинга.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


265 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта