Салата "Хилда"

Дата: 26.06.2004
Източник: Бон Апети
Салата
 
Необходими продукти:
1 пилешки гърди
3 с. л. балсамов оцет
1 ч. л. настърган хрян
1 с. л. майонеза
1 с. л. горчица
сирене „Пармезан” за настъргване
5–6 с. л. олио
4 филии хляб
150 г пресни гъби
1 връзка рукула
1 червена салата
1 зелена салата
1 к. ч. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Салата Пилешкото месо, почистено от кожата, се сварява с малко сол и след това се оставя да се охлади.
2
Салата Салатите се накъсват и се поставят в салатиера заедно с нарязаните наедро рукула и гъби.
3
Салата Филиите се нарязват на кубчета и се запържват в загрятата мазнина, така че да се получат кротони.
4
Салата Дресингът се приготвя, като горчицата, майонезата, хрянът, балсамовият оцет, зехтинът и солта се поставят в купа и се разбъркват добре.
5
Салата Пилешкото месо се накъсва, поставя се при зеленчуците и отгоре се настъргва сиренето. Преди сервиране салатата се поръсва с кротоните и се полива с дресинга.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


172 ДУШИ ОНЛАЙН
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта