Салата "Мартин Пескадор"

Дата: 22.09.2007
Източник: Бон Апети
Салата
 
Необходими продукти:
300 г пилешко бонфиле
1 скилидка чесън
2 с. л. портокалов сок
1 ч. л. белени слънчогледови семки
1 ч. л. настърган джинджифил
1 ч. л. ром
1 щипка индийско орехче
1 щипка смлян кардамон
1 щипка канела
2-3 стръка копър
2-3 стръка магданоз
50 мл зехтин
3 моркова
2 шайби ананас
1 краставица
1/2 авокадо
1/2 ябълка
5-6 каперси
1 с. л. кокосово мляко
стафиди за поръсване
сокът от 1 лайм
 

Начин на приготвяне:
1
Салата Пилешкото месо се сварява в посолена вода.
2
Салата В каната на пасатор се смесват зехтин, сок от лайм, индийско орехче, смлян кардамон и канела.
3
Салата Добавят се скилидка чесън, настърган джинджифил, малко слънчогледови семки, стръкове копър и магданоз и се пасира.
4
Салата Наливат се ромът и отцеденият портокалов сок и отново се пасира.
5
Салата Ябълката, краставицата и морковите се нарязват на тънки жулиени и се смесват с нарязаното на малки кубчета авокадо.
6
Салата Добавя се нарязаният на кубчета ананас и се поръсва със стафиди, слънчогледови семки и каперси.
7
Салата Салатата се полива с кокосово мляко, овкусява се с дресинга и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта