Салата „Мимоза"

Дата: 12.12.2011
Източник: Бон Апети
Салата „Мимоза\
 
Необходими продукти:
200 г пушена сьомга
2 големи картофа
2 големи моркова
6 яйца
2 връзки пресен лук
4 с. л. майонеза
200 г сирене „Чедър” („Пошехонский”, „Гауда”, „Пармезан”
 

Начин на приготвяне:
1
Салата „Мимоза\
Картофите, морковите и яйцата се сваряват. Рибата се нарязва на ивици.


2
Салата „Мимоза\
Зеленият лук се нарязва наситно.


3
Салата „Мимоза\
Яйцата се обелват, белтъците се отделят от жълтъците и се настъргват на ренде.


4
Салата „Мимоза\
Картофите, морковите и сиренето също се настъргват.


5
Салата „Мимоза\
Порциите се оформят с помощта на ринг. Всички продукти се редят на пластове, в последователност по желание. Добре е лукът да е над рибата и да се завърши с жълтък, претрит през цедка.


6
Салата „Мимоза\
Поръсва се с лук и се поднася.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

22.09.2014
Приготвих салатата във формички сърчица. И отгоре за разкош поръсих с малко пармезан.
1.
Изпрати
лично съобщение

23.01.2014
Много добре
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта