Салата от карфиол с репички

Червен млечно-майонезен дресинг, пресен лук и ивици репички - всичко това върху розички карфиол
Източник: Бон Апети
Дата: 17.03.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
450 г замразен карфиол
3-4 стръка пресен лук
1 връзка репички
4-5 стръка копър
4 с. л. майонеза (100 г)
2 с. л. кисело мляко
2 с. л. кетчуп
1 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Салата от карфиол с репички
Майонезата, киселото мляко и кетчупът за дресинга се смесват. Прибавят се червеният пипер, солта и нарязаният наситно копър и се разбива добре.
2
Салата от карфиол с репички 2
Карфиолът се накъсва на малки розички. Поставя се в купа, залива се с дресинга и се разбърква. Оставя се да отлежи 20 минути.
3
Салата от карфиол с репички 3
Всяка порция салата се поръсва с настъргани репички и наситнен лук, полива се с малко балсамов оцет и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: