Салата от копърка с червено цвекло и картофи

Дата: 22.02.2010
Източник: Бон Апети
Салата от копърка с червено цвекло и картофи
 
Необходими продукти:
4 картофа
1/2 с. л. сол
1 ч. л. захар
1 ч. л. хрян
2 стръка копър (без стъблата)
3–4 ч. л. я ябълков оцет (малинов)
2 ч. л. горчица
100 г майонеза
200 г заквасена сметана
2 сварени яйца
200 г маринована копърка
1/2 глава лук
3 кисели краставички
2 моркова
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Цвеклото и картофите се сваряват, обелват се и се нарязват на кубчета. Морковите се настъргват на ренде, киселите краставички се нарязват на ивици, а лукът – на тънки полумесеци. Така подготвените зеленчуци се смесват в салатиера.
2
Съставките за дресинга се разбъркват в купа с помощта на телена бъркалка и с него се заливат зеленчуците.
3
Около зеленчуците се подреждат рибките и нарязаните на колелца или четвъртинки яйца.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


172 ДУШИ ОНЛАЙН
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта