Салата от печен лук с царевица

Дата: 01.11.2004
Източник: Бон Апети
Салата от печен лук с царевица
 
Необходими продукти:
2 глави бял кромид лук
2 с. л. оцет
8 с. л. олио
3 стръка копър
4-5 стръка магданоз
4 едри скилидки чесън
4-5 бр. печени червени чушки
1 консерва царевица (200 г)
2 глави червен лук
1 ч. л. горчица
 

Начин на приготвяне:
1
Салата от печен лук с царевицаНеобелените скилидки чесън и нарязаният на колелца лук се изпичат върху скара или грил тиган. Лукът се запича по 5-8 минути от всяка страна.
2
Салата от печен лук с царевица 2В купа се смесват олиото, оцетът, горчицата и солта. Добавят се наситнените магданоз и копър, обеленият и счукан (скълцан) чесън.
3
Салата от печен лук с царевица 3Царевицата и нарязаните надребно чушки се поставят в купа и се овкусяват с дресинга. Лукът се подрежда в чиния и се поднася като канапе на овкусената салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


286 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта