Салата от праз и червено цвекло
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Класика!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Класика! Аз слагам и копър - вкъщи е предпочитана подправка пред магданоза.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 Чудесно се комбинира с прясна риба, печена на скара.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Вчера правих такава салата, защото най-накрая успях да си намеря хубаво зеле. Спазих последователността на овкусяването и наистина се получи по-добре. За зелената подправка сте прав - в Североизточна България вместо магданоз слагат целина, а в Софийско - копър. На мен със всичко ми харесва, много обичам зеле.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2014 За тези, които искат да постят....
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...