Салата от цвекло, ряпа и моркови

Дата: 02.11.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г бяла ряпа „Дайкон“
100 г бейби спанак
2 глави червено цвекло
2 моркова
2 с. л. годжи бери
за дресинга:
80 мл зехтин
50 г пресен джинджифил
1 лайм
1 с. л. мед
1 ч. л. мека горчица
сол на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Салата от цвекло, ряпа и морковиМорковите, цвеклото и ряпата се почистват.
2
Салата от цвекло, ряпа и моркови 2Цвеклото и морковите се оформят на тънки ленти, а ряпата – на широки. Разбъркват се със спанака.
3
Салата от цвекло, ряпа и моркови 3Джинджифилът за дресинга се обелва и се настъргва.
4
Салата от цвекло, ряпа и моркови 4Смесва се със зехтина, горчицата, настърганата кора и сока от лайм, меда и сол на вкус.
5
Салата от цвекло, ряпа и моркови 5Зеленучците се заливат с дресинга.
6
Салата от цвекло, ряпа и моркови 6Салатата се поръсва с годжи бери и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

16.11.2016
Чудесна рецепта, дресинга много ни допадна!
1.
Изпрати
лично съобщение

02.11.2016
Пъстра, свежа, вкусна и полезна :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта