Салата по канарски

Дата: 10.03.2007
Източник: Бон Апети
Салата по канарски
 
Необходими продукти:
50 г маслини
2 с. л. зехтин
4-5 стръка копър
4-5 стръка магданоз
3-4 стръка зелен лук
1 люта чушка
1 зелена чушка
1 краставица
1 малка глава кромид лук
2 домата
2 сварени яйца
1 пушена скумрия
пикантина, лимонов сок и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Салата по канарскиКраставицата и доматите се обелват.
2
Салата по канарски 2Краставицата се нарязва на полумесеци, а доматите – на резени. Слагат се в порционна чиния.
3
Салата по канарски 3Главата лук се почиства и се нарязва наситно. Зеленият лук се нарязва на колелца. Прибавят се към салатата.
4
Салата по канарски 4Чушките се почистват от семето и се нарязват наедро. Добавят се към останалите зеленчуци.
5
Салата по канарски 5Маслините се обезкостяват, нарязват се на половинки и също се слагат в салатата.
6
Салата по канарски 6Опашката и главата на рибата се отстраняват.
7
Салата по канарски 7Рибата се филетира и се нарязва на малки парчета. Парченцата се подреждат по периферията на чинията.
8
Салата по канарски 8Яйцата се обелват, нарязват се на четвъртинки и се подреждат около салатата. По желание може да се добавят и кръгчета обелен домат.
9
Салата по канарски 9Салатата се поръсва с пикантина, овкусява се със зехтин и лимонов сок и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта