Тиквички с домати и ориз на фурна
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2016 Салата се получи изключително вкусна. Тъй като патладжаните бяха малки не ги солих и не станаха горчиви. Впечатлих италианец с комбинацията - печен зеленчук, прясна краставица, цедено кисело мляко. Благодаря!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...