Салата с риба тон и нахут

Дата: 10.12.2014
Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Салата с риба тон и нахут
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. нахут
1 консерва риба тон
1/2 връзка магданоз
1 глава лук
2 с. л. зехтин
1 с. л. лимонов сок
20 чери доматчета
1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
По-добре е да използвате суров нахут, който вие да сварите, отколкото да ползвате нахут от консерва. Ако имате суров нахут, е добре, да го накиснете от вечерта и да престои една нощ във вода. На сутринта сварявате нахута, за което ви е необходимо около час. След като нахутът е сварен, го заливате със студена вода и го претривате с ръце, за да паднат люспите, измивате го и го прецеждате, за да се отделят люспите.
2
Нарязвате лука надребно, добавяте и нарязания надребно магданоз, както и консервата риба тон. Добавяте нахута, зехтина, нарязаните на половинки чери домати, лимоновия сок и 1/2 чаена лъжица сол и разбърквате.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.03.2016
Нахута може да се замени със зрял фасул.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.02.2015
Аз замених чери доматите с нарязани печени червени чушки.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта