Салата с рулца от раци и дресинг от кивано

Дата: 25.05.2010
Източник: Бон Апети
Салата с рулца от раци и дресинг от кивано
 
Необходими продукти:
1 салата „Айсберг“
1 ч. л. бял пипер
2 с. л. дижонска горчица
50 г червени боровинки
3 с. л. зехтин
2 скилидки чесън
200 г кивано
200 г рулца от раци
1 цикория
1/2 връзка рукула
1/2 червена салата
1/2 зелена салата
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рукулата, зелената и червената салата се измиват и се накъсват, а салатата „Айсберг“ се реже наедро. Слагат се в купа и се добавят нарязаните рулца от раци.
2
Дресингът се приготвя, като киваното се изстисква и сокът се смесва с накълцания чесън, зехтина, боровинките и горчицата. Посолява се и се овкусява с пипера. Дресингът се разбърква, салатата се залива с него и се сервира.

 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта