Салата "Уолдорф"

Дата: 09.12.2002
Източник: Бон Апети
Салата
 
Необходими продукти:
2 ябълки (300 г)
100-150 г орехи
6-7 стръка целина
100-150 г майонеза
3-4 листа магданоз
сок от половин лимон
1 с. л. захар
смлян черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Салата Ореховите ядки се изпичат на тиган и се счукват.
2
Салата Ябълките се обелват, почистват се от семето и се нарязват на малки кубчета. Добавят се нарязаните по диагонал стебла на целината и счуканите орехови ядки.
3
Салата Майонезата се разбърква със ситно нарязания магданоз, лимоновия сок, настърганата на дребно ренде лимонова кора, захарта и пипера. Салатата се полива с приготвения дресинг, разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


229 ДУШИ ОНЛАЙН
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта