Салца с гъби

Дата: 15.03.2014
Източник:
ТИТЛА:
Салца с гъби
 
Необходими продукти:
200 г гъби
1 домат
50 маслини
1 глава лук
олио (зехтин)
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме гъбите и лука и ги задушаваме.
2
Прибавяме обеления домат и маслините без костилките. Пасираме с малко зехтин (олио) и сол на вкус.
3
Може да се сервира като сос или върху препечена филийка хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.03.2014
интересно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта