Самърсаклъ (Чесновка)

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Самърсаклъ (Чесновка)
 
Необходими продукти:
1 пакет юфка (800 г)
2 кофички кисело мляко (2%)
1 пакет масло (125 г)
1 глава чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Самърсаклъ (Чесновка)Юфката се слага в тенджера с подсолена вода и се вари до готвност. След това се изплаква със студена вода, отцежда се и се прехвърля в стъклена купа.
2
Самърсаклъ (Чесновка) 2Скилидките чесън се почистват и се пасират. Киселото мляко се разбива като за таратор, но без в него да се налива вода.
3
Самърсаклъ (Чесновка) 3Юфката се залива с разбитото кисело мляко, разбърква се и се овкусява с чесъна.
4
Самърсаклъ (Чесновка) 4Маслото се разтопява и накрая се добавя към чесновката. Разбърква се и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта