Малинов оцет
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Ох, ще ми бъде твърде любопитно да срещна човек, който/която може наведнъж и безпрепятствено да отхапе от този сандвич. Иначе изглежда красиво и навярно е вкусен, но никак не е практичен. Предполагам, че изящността му ще трае само до поднасянето, а след това ще се наложи да се разчлени поне на две хоризонтални части. )))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Йоана, можеш да използваш филе (без кости) от всяка една твоя любима риба. Ще се получи добре и с филе от пъстърва, от скумрия, от лаврак и дори от сьомга.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2015 Доста интересна идея. Звучи като апетитна комбинация. С каква друга риба би могло да се приготви?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...