Sangria

Източник: Бон Апети
Дата: 03.05.2010
Sangria
 
Необходими продукти:
1/2–1 портокал
1/2–1 лимон
1/2–1 ябълка
1 пръчка канела
3 карамфилчета
1 бутилка червено вино
2 чашки бренди или коняк
1 бутилка лимонада или сода
захар на вкус
кубчета лед


Начин на приготвяне:
1
Измитите портокал и лимон се нарязват на съвсем тънки парченца.
2
Ябълката се обелва и семките се махат. Нарязва се на тънки парчета.
3
Плодовете се смесват в голяма кана със захарта, канелата и карамфила.
4
Добавят се червеното вино, брендито и лимонадата (сода) и се разбърква, докато захарта се разтвори. Ако е необходимо, се добавя още захар.
5
Каната се оставя в хладилник за около час. Сервира се с лед в изстудени чаши.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: