Sangria

Дата: 03.05.2010
Източник: Бон Апети
Sangria
 
Необходими продукти:
1/2–1 портокал
захар на вкус
1 бутилка лимонада или сода
2 чашки бренди или коняк
1 бутилка червено вино
3 карамфилчета
1 пръчка канела
1/2–1 ябълка
1/2–1 лимон
кубчета лед
 

Начин на приготвяне:
1
Измитите портокал и лимон се нарязват на съвсем тънки парченца.
2
Ябълката се обелва и семките се махат. Нарязва се на тънки парчета.
3
Плодовете се смесват в голяма кана със захарта, канелата и карамфила.
4
Добавят се червеното вино, брендито и лимонадата (сода) и се разбърква, докато захарта се разтвори. Ако е необходимо, се добавя още захар.
5
Каната се оставя в хладилник за около час. Сервира се с лед в изстудени чаши.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта