Селски бохчи

Дата: 10.02.2010
Източник: Теодора Нинова
ТИТЛА: Чирак
Селски бохчи
 
Необходими продукти:
2 яйца
300 мл прясно мляко
175 г брашно
олио (колкото поеме)
2 с. л. мед
сол на вкус
пера зелен лук за завързване на бохчита
 

Начин на приготвяне:
1
От продуктите за палачинките се приготвят палачинки с големина на тиган с диаметър около 20 см.
2
Перата от лука се поставят в гореща вода за 1 минута. Отцеждат се и се разрязват на две по дължина.
3
Приготвя се плънка по желание (в повечето случаи използвам плънка от лапад или други ядливи листа, 1-2 яйца и малко сирене).
4
Плънката се разпределя в центъра на всяка палачинка. Краищата се събират и се завързват с задушения лук. Приятен апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта