Сельодка под шубой

Дата: 22.11.2011
Източник: Бон Апети
Сельодка под шубой
 
Необходими продукти:
150 г маринована херинга (сeльодка)
1 картоф
160 г червено цвекло
60 г кисели краставички
1/2 глава лук
100 г майонеза
сокът от 1/4 лимон (или 20 мл оцет)
див лук за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Сельодка под шубой
Картофът се сварява, обелва се и се нарязва на дребни кубчета.


2
Сельодка под шубой 2
Цвеклото се обелва и се сварява във вода заедно с лимоновия сок. След това и той се нарязва на дребни кубчета.


3
Сельодка под шубой 3
Лукът и краставичките се нарязват наситно.


4
Сельодка под шубой 4
Всички зеленчуци се разбъркват с майонезата.


5
Сельодка под шубой 5
Сельодката се вади от маринатата и се слага върху хартия да се отцеди.


6
Сельодка под шубой 6
Слага се в чиния, като канапе и върху нея се слага от сместа със зеленчуците. Украсява се с пера див лук.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


136 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта