Козуначен пудинг
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 ясно,аз сметаната въобще не съм я била.благодаря много и за рецептата,страхотен десерт за свети валентин с малиново сърце:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анна, единствената причина за която се сещаме е, че сметаната трябва да е добре разбита, т.е. да е пухкава и гъста. Това не е добре описано в рецептата и веднаага ще се коригираме. Сигурни сме, че при втори опит десертът ще стане перфектен:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 стана уникално вкусно,но крема ми се полу4и много течен и си го хапвахме от купичките,така и не разбрах защо..
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...