Шарена чорба

Дата: 28.09.2004
Източник: Бон Апети
Шарена чорба
 
Необходими продукти:
250 г бамя
3 моркова
2 домата
2 глави лук
1 яйце
2 ч. л. червен пипер
1 ч. л. чубрица
6 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Шарена чорбаНарязаните надребно лук и морков се пържат в олиото около 3 минути. Добавя се обеленият и нарязан надребно домат. Задушава се около 3 минути и се налива 1 1/2 л гореща вода. Щом кипне, се поръсва с червен пипер, чубрица и сол. Слага се и бамята, нарязана наедро.
2
Шарена чорба 2След 20 минути се застройва, като в гевгир се счупва яйцето и се оставя да се процежда в супата, която непрекъснато се бърка. Яйцето трябва да стане на парцалчета. Сервира се.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта