Шарлота от палачинки и праскови

Дата: 07.05.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Шарлота от палачинки и праскови
 
Необходими продукти:
10 палачинки
1 с. л. олио
2 с. л. нишесте
2 с. л. галета
1/2 ч. ч. захар
5 праскови
 

Начин на приготвяне:
1
От обикновено палачинково тесто се приготвят 10 палачинки. Прасковите се измиват, заливат се с гореща вода, обелват се и се нарязват наситно.
2
Добавя се нишестето, размито с малко вода. Пюрето се кипва и се сваля от котлона, за да се охлади.
3
Дъното на дълбока тавичка се намазва с олио, поръсва се с галета и се слага една палачинка.
4
Отгоре се слага част от прасковеното пюре, покрива се със следващата палачинка и се реди така, до изчерпване на продуктите, като се завършва с палачинка.
5
Палачинковата торта се поръсва със захар и се пече 15 минути на 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


243 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта