Шишчета скумрия с див лук и салата от лапад и радичо

Дата: 18.05.2010
Източник: Бон Апети
Шишчета скумрия с див лук и салата от лапад и радичо
 
Необходими продукти:
1 скумрия
1/2 радичо
3–4 листа лапад
1 с. л. лимон
1 с. л. зехтин
2 скилидки чесън
1–2 стръка пресен лук
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Скумрията се филетира и се реже на подходящи за нанизване на шиш форми. Набождат се на шишчета, на върха им се поставят почистените скилидки чесън и се пекат на грил или скара до зачервяване.
2
Радичото и лападът се накъсват и се овкусяват със зехтина, лимона и сол. Завързват се с пресния лук и се слагат в чиния. До тях се поставят изпечените рибни шишчета и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


362 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта