Шкембе по лионски

Дата: 03.01.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1,5 кг сварено шкембе
50 г патешка мас
3 глави лук
2 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
100 мл бяло вино
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Шкембе по лионскиЛукът се нарязва на жулиен и се запържва до карамелизиране в маста. Прибавя се и наситненият чесън.
2
Шкембе по лионски 2Шкембето се нарязва на жулиен и се запържва леко с лука и чесъна. След това се сипва виното и се овкусява със сол и черен пипер.
3
Шкембе по лионски 3Прибавя се и наситненият магданоз, разбърква се и се оставя само да кипне. Пече се във фурна на 160 градуса за 1 час.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

03.01.2014
Добавихме гъбки!
1.
Изпрати
лично съобщение

03.01.2014
Сготвихме го и беше много вкусно,за съжаление само шкембето стана нчкакво чершено , а не бяло-златисто.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта