Шницел от пиле със салца

Дата: 31.05.2010
Източник: Бон Апети
Шницел от пиле със салца
 
Необходими продукти:
300 г пилешко филе
сокът от 1 лайм
3 стръка магданоз
100 г царевица
50 г червен лук
150 г чери доматчета
олио за паниране
3 с. л. галета
2 яйца
2 с. л. брашно
1 с. л. мед
1 с. л. соев сос
1 ч. л. горчица
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се разрязва с нож или се начуква.
2
Горчицата, соевият сос и медът се смесват в купа. Филето се овкусява с тях и се овалва последователно в брашното, разбитото яйце и галетата. Пържи се и се поставя върху кухненска хартия, за да се отстрани излишната мазнината.
3
Доматчетата за салцата се нарязват на четвъртинки, а лукът – наситно. Смесват се и към тях се добавят царевицата, сокът от лайм и наситненият магданоз. Подправя се със сол и пипер. Всичко се разбърква добре.
4
В подходяща чиния се поставя метален пръстен и салцата се оформя с него. Отстрани се поставя нарязаното на медальони месо.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

04.12.2016
Много вкусно :)
1.
Изпрати
лично съобщение

12.04.2014
Любимото ми ...
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


294 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта