Шоколадов фондан

Дата: 25.02.2014
Източник: Dilqna Atanasowa
ТИТЛА: Експериментатор
Шоколадов фондан
 
Необходими продукти:
4 бр. черен шоколад
50 г брашно
55 г пудра захар
90 г бадемово брашно
2 белтъка
100 г масло
 

Начин на приготвяне:
1
В тенджерка, на водна баня, разтопете маслото и натрошения шоколад.
2
В отделна купа пресейте брашното с пудрата захар и добавете бадемовото брашно.
3
Добавете двата белтъка. След това разбъркайте със сместа от масло и шоколад и хомогенизирайте цялата смес.
4
Намаслете добре 4-5 формички за печене. Напълнете ги с шоколадовата смес до 3/4 от обема им. В средата на всеки фондан притиснете по блокче шоколад.
5
Долейте в чашките още малко от сместа и ги сложете да се пекат върху тавичка за около 20-25 минути. Фурната трябва да е загрята до 150 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


177 ДУШИ ОНЛАЙН
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта