Сладкиш с дюли
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2016 прекрасна рецепта! най-добре е да престои и да не се яде веднага
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2015 Ок, направих го като блат за торта и го покрих със синя сметана :)
Стана вкусно :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2015 Много е вкусен, не изглежда добре затова няма да слагам снимка :). Ще го пробвам със сметана :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2015 Малко прекалих с омазняването и обрашняването на формата :-Ď, сега изтива на решетката, но цялата кухня мирише на горещ шоколад!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 Получи се пръхкав и много елегантен десерт - страхотен е. А блондито от \"Сезони в кухнята\" е фантазия.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...