Бонбони „Рафаело\"
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2015 моите сливи отлежаха в коняк...
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2015 Много приятен сладкиш.Напоих сливите с 2 с.л. бадемов аперитив и 2 с.л. вермут (това имах под ръка).А в комбинация със заквасената сметана и меда се получи незаменим вкус.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2014 Вълшебно!!! Невероятен вкус!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2014 Уникален, аз напих сините сливи с Бейлис, това имах в нас :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...