Шоколадов пай

Дата: 28.05.2014
Източник: Кремена
ТИТЛА: Експериментатор
Шоколадов пай
 
Необходими продукти:
1 готова кора за пай
4 с. л. какао
1 1/2 ч. ч. захар
2 яйца
30 г масло
180 мл кондензирано мляко
 

Начин на приготвяне:
1
В купа смесваме какаото и захарта. Прибавяме останалите съставки, като маслото трябва да е разтопено.
2
Изливаме плънката в кората за пай. Запича се в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 50 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.05.2014
В случая снимката ми не е подходяща.Снимката на пая е много малка и не мога да я кача.Иначе белия крем го правя,като разбия яйца,брашно и прясно мляко.Отделно затоплям мляко на котлона с ванилия.Постепенно смесвам двете течности да изравнят температурата и ги връщам на котлона до сгъстяване.
1.
Изпрати
лично съобщение

30.05.2014
Предполагам, че това, което е описано е за кафявия крем, а белия как се получава?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта