Руло с бадемово-шоколадова плънка
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2021 Много приятна торта!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2020 Блатовете наистина стоят много влажни независещо от изпичането, много наподобяват тези на морковената торта. Кремът стана по течен, затова добавих желатин.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2020 доставка на яйца https://www.supermag.bg/food_products/mlechni-produkti/iaica
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2016 Здравейте! Направих я миналата година,но чак сега се престраших да я публикувам.Поздравленията са изцяло за Вас! Комплименти! Който я опита не можа да отгатне, каква е основната съставка! Много е нежна и вкусна.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2016 въобще не стана като на рецептата, Блатовете ми с=останаха сурови хем ги пекох два пъти по-дълго време
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...